Adds blocking the selections?

Have a good idea for the site? Lets talk about it!
Post Reply
ResQ
Captain
Posts: 601
Joined: Mon Mar 21, 2011 2:57 pm
Location: Oly, wa

Adds blocking the selections?

Post by ResQ » Sat Mar 21, 2015 12:54 pm

Hi,

There are ads blocking the menu selections above where you can click home/forum ect.... the black bar. I cannot even see or click any of them to select past reports as the ads are blocking them.

User avatar
Amx
Vice Admiral Three Stars
Posts: 7387
Joined: Thu Jul 02, 2009 11:43 am
Location: Wa. state

Re: Adds blocking the selections?

Post by Amx » Sat Mar 21, 2015 12:56 pm

http://washingtonlakes.com/forum/viewto ... 03#p217503" onclick="window.open(this.href);return false;

http://washingtonlakes.com/forum/viewto ... 94#p217394" onclick="window.open(this.href);return false;
Tom.

Occupation: old
Interests: living

User avatar
Mike Carey
Owner/Editor
Owner/Editor
Posts: 7747
Joined: Sun Apr 01, 2007 10:56 am
Location: Redmond, WA
Contact:

Re: Adds blocking the selections?

Post by Mike Carey » Sat Mar 21, 2015 9:42 pm

Press cntl-F5
Image

"Takers get the honey, Givers sing the blues".

ResQ
Captain
Posts: 601
Joined: Mon Mar 21, 2011 2:57 pm
Location: Oly, wa

Re: Adds blocking the selections?

Post by ResQ » Sat Mar 21, 2015 10:00 pm

I did. It cleared but still shows after switching to different pages. I only noticed the message saying cont. f5 after clearing it. Lol

User avatar
Mike Carey
Owner/Editor
Owner/Editor
Posts: 7747
Joined: Sun Apr 01, 2007 10:56 am
Location: Redmond, WA
Contact:

Re: Adds blocking the selections?

Post by Mike Carey » Sun Mar 22, 2015 6:16 am

ResQ wrote:I did. It cleared but still shows after switching to different pages. I only noticed the message saying cont. f5 after clearing it. Lol
what worked for me was going into my browser history and clearing the cache/history.
Image

"Takers get the honey, Givers sing the blues".

Post Reply